4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucreti Trabzon

 Web tasarım fiyatları şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımda sizlere Osmaniye web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her il'inde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen işletmeler arama motorları aracılığı ile Osmaniye ve Osmaniye dışındaki şehirlerden en fazla web dizayn fiyatları Osmaniye kelimesini sorgulatıyorlar. İşletmelerin tercihlerini Osmaniye firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Osmaniye tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olmasıdır.

Her işletme hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük şirketlere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar fazla referansa sahip ise bu işinde o kadar kaliteli olduğu anlamına gelir.

Web tasarım ücreti Osmaniye

Osmaniye web tasarım ücretleri web tasarım şirketlerinin oldukça fazla olan bir sektör olmasından dolayı birçok şehir'e göre daha uygundur.

Osmaniye web tasarım ücretleri ne kadar?

Osmaniye web tasarım fiyatları istenilen özelliklere göre değişmekle birlikte aşağı yukarı ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar sıfırdan hazırlanacak özel web dizaynlar için verilmiştir. Ajansımızın ücret politikası olup, aşağı yukarı değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı web sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Osmaniye , web site tasarımı Osmaniye , Osmaniye web hizmetleri, Osmaniye web paketleri, Osmaniye web hizmetleri

 

1 yorum:

  1. ücretsiz olarak web site tasarımı hakkında bilgi veya seo danışmanlık hakkında destek veriyorum. 1997 yılından günümüze gelen bir birikimle dilerseniz profesyonel anlamda web tasarımı ve seo hizmetleri sunabilirim. Google istediğiniz kelimede birinci sayfaya çıkma garantisi, bir yıl boyunca seo desteği; günlük, haftalık ve aylık dönemlerde. Web tasarım ve seo uzmanları bir telefon uzaklıkta sizi bekliyor

    Profil bilgilerim: Web Tasarım & SEO - Narman

    Gebze Web tasarım, Gebzede web tasarım, Gebze web tasarım işleri, Gebze web tasarım firmaları, Gebze web tasarım firması, İstanbul web tasarım, seo danışmanı, seocu, seo uzmanı

    YanıtlaSil